Работим на територията на София    0885832228    info@sestrite.com

Основните наши стремежи и принципи са:

Съпричастност, отговорност и взаимно доверие с всеки потърсил нашата подкрепа за достойно преодоляване на възникнал здравословен и/или възрастов проблем.

Това сме ние:

GajevaКазвам се Елена Гаджева-Цокова. Завършила съм медицинското си образование през 1997 г. в София към МУ на Медицинска академия. За периода от 17 г. професионален опит съм била в сферата на Образна диагностика , както и по-голямата част от стажа ми в интензивно отделение на ОАРИЛ към СБАЛО-ЕАД.

Моята професия и житейска мисия е насочена към нуждите от здравни грижи за човека , болен или здрав, който не може, не знае или не трябва да ги осъществява сам.

Весето

Казвам се Веска Георгиева. Медицинска сестра съм от 27 години. Работила съм в Италиански хоспис, и знам колко важна е домашната обстановка за възстановяването на болния (възрастния човек). Харесвам си професията и мога да разбирам и помагам на хората. Чрез този сайт ще можем да направим точно това: Ще Ви помогнем.

Elena Popova

Казвам се Елена Попова. Работя като медицинска сестра над 15години, защото знам, чe тази професия е моето призвание. Заедно с мои колеги създадохме този сайт, за да можем да Ви бъдем в помощ, тогава когато имате нужда от нея.

С нас работят и рехабилитатори, масажисти, болногледачи, като всички те са отдадени на каузата да бъдат в помощ на Вас или на Ваш близък.

Ние ще подберем най-подходящия за Вас персонал, в зависимост от зададени от Вас критерии и тежестта и сложността на случая. Също така имаме задачата да следим за правилното изпълнение на поетите ангажименти към Вас.

 

 

 Водим се от моралните и етичните норми и      принципи на нашата високо хуманна професия,  въпреки недооценяването й ние медицинските    сестри призвани да я практикуват, ще Ви            помогнем когато имате нужда.

Сестринска клетва

„Тържествено обещавам пред бога и в присъствието на това събрание да прекарам живота си в чистота и вярно да практикувам професията си. Ще отбягвам от всичко, което е злонамерено и гибелно и не ще взема, нито съзнателно ще раздам, някое вредно лекарство. Ще направя всичко, което зависи от мене, да поддържам и издигам състоянието на професията и ще държа в тайна всички поверени ми случки, както и всички семейни работи, дошли до моето съзнание, при практикуване на професията ми. Ще се трудя честно да помагам на лекаря в работата му и ще отдам себе си за благосъстоянието на онези, които
са оставени на моята грижа.“